Vanaf € 132 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Ballonartiest Biba Brabant

Betoverende Magie voor een Onvergetelijk Kinderfeestje: Ballonfiguren Vouwen!

Stel je voor: lachende kindergezichten die vol verwondering kijken terwijl ballonnen zich transformeren tot schattige dieren, coole zwaarden en prachtige bloemen. Maak het kinderfeestje van je dromen werkelijkheid met onze ervaren ballonartiesten die de verbeelding van de kinderen tot leven brengen met kleurrijke en adembenemende balloncreaties.

Een Spektakel van Creativiteit:

Op het feest zullen onze getalenteerde artiesten de hoofdrol spelen terwijl ze ballonnen vormen tot ongelooflijke kunstwerken. Dit is meer dan alleen entertainment; het is een interactieve ervaring waar kinderen hun wensen kunnen delen en zelfs kunnen zien hoe de magie van ballonfiguren vouwen tot leven komt.

De feestelijke sfeer zal de hele ruimte verlichten, en de kleintjes kunnen hun eigen unieke balloncreaties kiezen om mee naar huis te nemen als speciale herinneringen aan deze betoverende dag.

Unieke Magie voor Leeftijden 2-12 jaar:

Onze activiteiten zijn perfect geschikt voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud, maar we passen ons moeiteloos aan als de leeftijden gemengd zijn. Of je nu een klein feestje met slechts 4 kinderen of een groots feest met wel 150 kinderen organiseert, we bespreken graag de mogelijkheden om jouw feest onvergetelijk te maken.

Diverse Activiteiten voor Elk Feest:

Naast ballonfiguren vouwen bieden we een scala aan andere activiteiten, waaronder glittertattoo’s, schminken, knutseltafels, dansen en meer. Als je speciale wensen hebt, laat het ons gerust weten, zodat we de perfecte mix van entertainment kunnen samenstellen.

Verwen je kind met een onvergetelijk feest en boek nu onze ballonartiesten! Onze professionele en vriendelijke artiesten zullen zorgen voor een betoverende ervaring waar kinderen nog lang over zullen praten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat de magie beginnen!

 

Specificaties
Duur: 1 uur
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 2- 12
Capaciteit: 10
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Binnen

Buiten overdekt

Meegeleverd
Materiaal:

Bij in begrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

In overleg met artiest

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Bladel (Zuid-Brabant)
Reiskosten:

0,40 cent per km

Dienst te boeken in
  • Brabant
  • Breda
  • Eindhoven
  • Tilburg