Vanaf € 255 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Ballonartiest Willemijn

Verbaas Jong en Oud

Op zoek naar een unieke toevoeging voor je feestje? Reserveer Ballonartiest Willemijn en laat je gasten versteld staan! Of ze nu jong of oud zijn, iedereen zal versteld staan van haar verbazingwekkende balloncreaties.

Verbluffende Ballonkunst

Willemijn beheerst de kunst van het ballonvouwen als geen ander. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met ballonnen en laat je verbazen door hoe snel ze prachtige figuren tevoorschijn tovert.

Ongeëvenaarde Ballonfiguren

Of je nu droomt van een schattige minion, een romantische roos, een stoere tractor, een magische eenhoorn, een sportieve fiets of een knuffelbare teddybeer, Willemijn maakt het allemaal werkelijkheid. Er is geen grens aan haar creativiteit.

Ervaring die Telt

Met meer dan 15 jaar ervaring in het entertainen op feestjes en het creëren van adembenemende ballonfiguren, is Willemijn een ware professional in haar vak. Ze zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen op je feest.

Een Mooi Aandenken

De door Willemijn gemaakte ballonfiguren zijn niet alleen geweldig om naar te kijken, maar ook om mee naar huis te nemen. Ze dienen als prachtige aandenkens aan een fantastische dag.

Interactieve Beleving

Willemijn brengt geen traditionele show, maar creëert een gezellige interactie met de kinderen terwijl ze de ballonnen vormgeeft. Zo wordt elk moment speciaal en memorabel.

Kies jouw Favoriete Ballon

Heb je al besloten welke balloncreatie je door Willemijn wilt laten maken? Maak je wensen werkelijkheid en laat je verrassen door haar vakmanschap en toewijding.

Optioneel:

Zie ook mijn andere advertentie om jouw feest uit te breiden met glittertattoo’s

Specificaties
Duur: 2 uur
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 3 - 12
Capaciteit: 40
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Binnen of Buiten (Bij buiten locatie droog en uit de zon. En verwarmd indien onder de 15 graden)

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Bladel
Reiskosten:

0,50 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Omgeving Noord-Brabant