Vanaf € 155 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Unieke entertainment voor kinderfeestjes

Ik ben Joris, 30 jaar oud en ik kom uit Zwolle. Als goochelaar en clown in één weet ik kinderen op een unieke manier te entertainen, ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. Ik heb unieke acts waarmee ik kinderen enthousiast en aan het lachen weet te krijgen. Toch is geen kinderfeestje hetzelfde en daar kan ik goed op inspelen. Ik bedenk namelijk geen vaste show, maar stem mijn acts af op de interactie die ik met de kinderen stimuleer. Zo weet ik al binnen enkele minuten wat de kinderen leuk vinden en daar speel ik op in.

Ik ben fulltime bezig om mijzelf als kinderentertainer te ontwikkelen. De kinderen staan bij mij echt op de eerste plaats. Joris de Graaff als goochelaar en clown inhuren staat garant voor plezier. Daarom hanteer ik ook een 100% tevredenheidsgarantie. Blijken de kinderen mijn komst niet geweldig gevonden te hebben, dan hoeft er niet betaald te worden.

 

Wat te verwachten op kinderfeestjes?

 

Clown- en goochelacts zijn de basis

Het clown/goochel karakter van Joris vormt de basis van mijn komst. Vanaf het moment dat de kinderen mij zien, maken ze kennis met een grappige en stiekem wat onhandige Joris. Indrukwekkende goocheltrucs en gekke opmerkingen zorgen ervoor dat de kinderen en Joris een echte connectie krijgen. Hier opvolgend staat de kinderen indrukwekkende acts te wachten.

Ballonnenfiguren

Een clown inhuren betekent garantie op ballonnen. We doen de meest te gekke spellen met ballonnen en ik maak voor alle kinderen een te gekke ballonnenhond of een zwaard. Zo gaat ieder kind met een leuk aandenken naar huis.

Zeepballen acts

Wie heeft als kind nou niet gespeeld met zeepbellen? Misschien denk je dat zeepbellen eigenlijk niet veel voorstellen en snel kapot gaan, maar Joris doet te gekke trucjes. Hoe zullen de kinderen reageren wanneer ik een grote zeepbel creëer waar zij zelf van binnen een kijkje kunnen nemen?

De grote ballonnen act

Ik ben best wel goed met ballonnen, maar wanneer ik de kinderen een super grote ballon wil laten zien, komt het nog weleens voor dat ik zelf vast kom te zitten. Mocht dit nou gebeuren, hoop ik dat de kinderen mij goed kunnen helpen om los te komen uit deze super grote ballon.

30 minuten

Joris’ doldwaze show

  •  Clown- en goochelacts
  •  Grote ballonnenact
Interesse gekregen in deze act? vraag vrijblijvend een offerte aan!
Specificaties
Duur: 30 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 7
Capaciteit: Geen maximum aantal kinderen, hoe meer zielen hoe meer vreugd
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Joris heeft minimaal 2,5 x 2,5 meter aan ruimte nodig (lengte x breedte) en met het theater achtergrond scherm totaal 3 x 3 meter nodig

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten
Meegeleverd
Materiaal:

Hilarische clown/goochelshow wordt meegeleverd

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Plezier

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zwolle
Reiskosten:

€0,21 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Komt uit Overijssel

Zuid-Holland, Overijssel, Utrecht, Gelderland, Groningen, Brabant, Noord-Holland, Friesland