Vanaf € 76 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Glittertattoo kinderfeestje

Glittertattoos – Een Sprankelende Toevoeging

Op zoek naar een vleugje glitter en glamour? Onze glittertattoos bieden een schitterende afwisseling. Deze fonkelende tijdelijke tatoeages zijn niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij volwassenen. In slechts 5 minuten kan uw kind schitteren met hun eigen unieke ontwerp.

Voor de Oudere Kinderen en Volwassenen – Eye Design en Festival Make-up

Onze diensten zijn niet beperkt tot alleen kinderen. Voor oudere kinderen en volwassenen bieden we professionele oogontwerpen en festival make-up. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg een sprankje glamour toe aan uw evenement.

Thematische Aanpassingen – Laat het Feest Stralen

We begrijpen dat elk feest zijn eigen unieke thema heeft. Daarom passen we ons graag aan om bij het thema van het feest te passen. Of het nu een sprookjesachtig bal is of een spannend avontuur, we zorgen ervoor dat de schmink- en glittertattoo-ontwerpen perfect bij de sfeer passen.

Keuzemogelijkheden – Schmink, Glittertattoo of Beide!

Bij ons heeft uw kind de keuze! Laat ze kiezen tussen schmink, glittertattoos of zelfs allebei. Onze professionele artiesten zullen ervoor zorgen dat hun wensen worden vervuld. Houd er rekening mee dat schminken ongeveer 10 minuten per kind duurt, terwijl glittertattoos slechts 5 minuten in beslag nemen. Wees gerust, we zorgen goed voor de gevoelige huid van kinderen onder de 2 jaar en zullen geen schmink bij hen aanbrengen.

Laat de verbeelding van uw kinderen stralen op uw volgende evenement met onze schmink- en glittertattooservices. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van uw feest een magische herinnering!

Specificaties
Duur: 1 uur
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: 12
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t

Omgeving:

Binnen
Buiten (bij droog weer of overdekt)

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

tafel en 2 stoelen

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,40 cent per kilometer (buiten Zoetermeer)

Dienst te boeken in

Zoetermeer en omstreken