Vanaf € 425 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Goochelaar Jordi kinderfeestje

Een Goochelaar maakt elk kinderfeestje onvergetelijk!

Bij het organiseren van een kinderfeestje wil je natuurlijk iets bijzonders doen, iets wat de kinderen nog lang zal bijblijven en bij voorkeur ook leuk is voor de ouders en de rest van de familie. Transformeer iedereen tijdelijk tot kind met de aanwezigheid van een goochelaar op het kinderfeest.

 

Elk kinderfeest verdient een vleugje magie

Het bezighouden van één kind kan al een uitdaging zijn, en een huis vol kinderen vormt op zichzelf al een uitdaging. Hoewel kinderen zich op zichzelf goed kunnen vermaken, ben je vaak bezig met controleren, sturen en af en toe proberen ze in toom te houden. Computerspellen zijn niet bijzonder geschikt voor een kinderfeestje, en film kijken kan al snel saai worden. Maar met een live entertainer maak je elk kind blij! Wat is een goede act om kinderen van verschillende leeftijden te vermaken? Als je daarover moet nadenken, heb je nog niet eerder de magie van goochelaar Jordi op een kinderfeestje ervaren. Het is entertainment van het hoogste niveau en geschikt voor elk kind, zelfs als ze stiekem volwassen zijn.

Het is bijna een wonder als alle kinderen op een kinderfeestje hun ogen op dezelfde plek gericht hebben. Zodra goochelaar Jordi binnenkomt, draaien alle kinderhoofdjes direct naar dit mysterieuze figuur. Met een aantal eenvoudige attributen weet hij elk kind te betoveren. Het meest verlegen kind durft samen met Jordi een truc uit te voeren voor het publiek, en de grootste belhamel wordt zo mak als een lammetje als hij de grote goochelaar Jordi mag assisteren.

 

Samen een Goochel act opvoeren

De magie van een goochelaar op een kinderfeestje zit in de interactie. Goochelaar Jordi voert niet zomaar een act uit; de kinderen worden op interactieve wijze betrokken bij de trucs. De verbazing op de gezichtjes van de kinderen is zichtbaar wanneer er weer een verbazingwekkende truc ten einde komt. Het enige deel van de act dat voor teleurstelling zorgt, is wanneer goochelaar Jordi weer moet vertrekken. Maar tot die tijd zorgt hij ervoor dat alle kinderen, ouders, familie en vrienden genieten van een magisch avontuur op elk kinderfeest.

Goochelen is een vorm van entertainment waarin iedereen wordt meegesleept, van jong tot oud. Kleine kinderen ervaren de act van goochelaar Jordi heel anders dan oudere kinderen, maar iedereen staat versteld van die wonderbaarlijke trucs. Goochelaar Jordi voelt zich overal thuis en weet elk publiek te betoveren en te boeien.

 

Interesse gekregen in dit magische Goochel kinderfeestje? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Specificaties
Duur: 60 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: Alle leeftijden
Capaciteit: 20 inclusief volwassenen
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Huiskamer

Benodigde stroomvoorziening:

Standaard stroomvoorziening

Omgeving:

Binnen

Meegeleverd
Materiaal:

Magie incl. ballonnen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

N.v.t.

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Putten
Reiskosten:
  • Eerste 100km vanaf Putten inclusief
  • Daarna 0,35 cent per kilometer
Dienst te boeken in
  • Omgeving Putten
  • Door heel Nederland, in overleg