Vanaf € 216 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Jungle klimtoren

De Ultieme Klimervaring Met Onze Coole Klimtoren

Wil je jouw feestje onvergetelijk maken voor zowel jong als oud? Ontdek onze indrukwekkende klimtoren, een topattractie die spanning en plezier biedt aan iedereen!

Snelheid en Adrenaline – Klim Naar De Top: Daag jezelf uit om zo snel mogelijk naar de top van onze klimtoren te klimmen, die maar liefst 5 meter hoog is. Test je klimvaardigheden en beleef een adrenaline kick als nooit tevoren.

Veiligheid Voorop Bij Onze Klimtoren: Bij ons staat veiligheid voorop. Onze klimtoren wordt geleverd met het juiste verankeringsmateriaal en indien nodig, valmatten, afhankelijk van de ondergrond. Ons professionele team zet het springkussen voor je op en demonteert het aan het einde van de dag om maximale veiligheid te waarborgen.

Ruimtecheck en Stroomvoorziening Voor een Vlotte Ervaring: Voordat je jouw bestelling plaatst, raden we je aan om de locatie waar de klimtoren moet komen te staan nauwkeurig op te meten om ongewenste verrassingen te voorkomen. Houd ook rekening met ongeveer een meter extra ruimte bij de ingang of glijbaan. Vergeet niet zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt; indien nodig kun je een verlengkabel bij ons bestellen.

Gratis en Professioneel Opgezet Voor Jouw Gemak en Veiligheid: Veiligheid is onze prioriteit. Onze standaard opzetservice zorgt ervoor dat de klimtoren snel en veilig wordt geplaatst, zonder extra kosten voor jou.

Gecertificeerde Veiligheid voor Gemoedsrust: Onze klimtoren voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en beschikt over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 norm. Geniet met gemoedsrust van je klimervaring.

Begeleiding voor Een Veilige Klimervaring: Bij de huur van de klimtoren ben je zelf verantwoordelijk voor toezicht en begeleiding door een volwassene. Als je extra begeleiding nodig hebt, kun je dit via ons reserveren. Ervaar de opwinding en uitdaging van onze coole klimtoren op je volgende evenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en maak van je feest een onvergetelijke gebeurtenis!

Specificaties
Duur: 1 dag
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: 2
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:
  • Lengte: 7,00 meter
  • Breedte: 7,00 meter
  • Hoogte: 4,60 meter
  • Gewicht: 180 kilo

 

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk per woonplaats

Dienst te boeken in
  • Regio Rotterdam
  • In overleg door heel Nederland