Vanaf € 800 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Kindershows & animatieteam 

Kindershows & animatieteam! U kunt bij Poof! Party een kindershow of dagprogramma speciaal voor uw restaurant, evenement, pretpark of camping boeken. Wij verzorgen shows, Meet & Greet, dansworkshops, bingo speciaal voor kinderen. Wij maken geweldige optredens vol met zang, dans en theater. De kids shows zijn geweldig om uw podium of park te vullen met uniek kinderentertainment. Als u een evenement organiseert dan is een kindershow met daarna een Meet & Greet natuurlijk een droom die u laat uitkomen voor de kinderen en een geweldige publiek trekker!

Kindershows & animatieteam van Poof! Party

Met het animatie team van Poof! Party kan uw dag niet meer stuk. Ons professionele team neemt al uw zorgen uit handen en bezorgen de kinderen een geweldige dag. Met een kindershow van Poof! Party wordt uw evenement, kinderpark of camping een gegarandeerd succes. We kunnen voor de kindershows de bekendste televisie karakters gebruiken of wij maken een kindershow speciaal in uw eigen thema. Denk hierbij ook aan een karaktertje voor uw event of park, kostuums en zelfs muziek. Tijdens de kindershows kan er worden gedanst met de kinderen, interactieve spelletjes gespeeld worden of er wordt een toneelstuk opgevoerd met leuke liedjes. De shows zijn geweldig voor jong en oud en kunnen de shows voor verschillende leeftijden maken.

Maak uw publiek happy met een Meet & Greet

Als het hartje van de kinderen gelukkig zijn, dan ziet u de ouders ook vollopen en dat houdt uw publiek vast! Onze kindershows maken de kleinste dromen waar. Tussen de shows door komen de idolen even achter het podium vandaan en verzorgen ze voor het publiek Meet & Greet. Dit geeft het publiek en de kids de kans om hun ware ster te ontmoeten, een handje te geven en op de foto te gaan.

Wij zijn professionals

Wij werken met ervaren animatieteam en look a likes, wij hebben een veelzijdig repertoire en wij zijn altijd bezig met vernieuwing. Wanneer u interesse heeft om een kindershow te organiseren met ons animatieteam dan helpen wij u graag om een show op te bouwen die het beste bij uw evenement past! Wij kunnen een compleet dag programmering in elkaar zetten voor uw publiek.

  • Optredens en Meet & Greet
  • professioneel animatieteam en dansperformers
  • Show op maat ook mogelijk
  • Verras uw publiek!
  • 4x een show
  • 4x een Meet & Greet
  • Karakters naar keuze

Interesse gekregen in een kindershow? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Specificaties
Duur: 240 min (4 uur)
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: Alle leeftijden
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

30m2

Benodigde stroomvoorziening:

In overleg

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten (bij droog weer)
Meegeleverd
Materiaal:

Wordt meegeleverd

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Kleedkamer voor de entertainer

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zuid-Holland
Reiskosten:

0,35 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Nederland