Vanaf € 361 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Knalroze FunFoodTruck

Dé Blikvanger voor Jouw Event!

Op zoek naar een eyecatcher die kinderen betovert en de zoetekauw in iedereen aanspreekt? Maak kennis met onze opvallende knalroze FunFoodTruck! Of je nu een kinderverjaardag, bruiloft, sportevenement, schoolfeest of bedrijfsevenement organiseert, deze opblaasbare lekkernij is de perfecte toevoeging aan jouw festiviteiten. Lees verder en ontdek waarom de FunFoodTruck een must-have is voor elk event.

Suikerspinplezier op Maat

Onze FunFoodTruck is beschikbaar voor verhuur vanaf 2 uur en we brengen deze op verzoek door heel Nederland. Het standaardarrangement omvat de FunFoodTruck, een suikerspinmachine en onbeperkte suikerspin, inclusief het benodigde personeel. We draaien zoveel suikerspinnen als redelijkerwijs mogelijk is gedurende de geboekte tijd.

Het enige wat jij hoeft te regelen, is een geschikte locatie voor de foodtruck en twee stopcontacten. We gebruiken standaard roze suiker met aardbeiensmaak, maar we staan open voor andere kleuropties na overleg. En als je meer zoetigheden wilt aanbieden, kun je ons suikerspinarrangement gemakkelijk combineren met ander snoepgoed of popcorn.

Flexibiliteit en Gemak

Afhankelijk van de locatie zijn we tot 30 minuten tot een uur voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen. Onze foodtruck kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, maar houd er rekening mee dat we deze bij windkracht 4 of harder, onweer of hevige regenval niet buiten kunnen opzetten.

Uitbreidbare Arrangementen

Ons standaardarrangement biedt 2 uur onbeperkte suikerspin. Wil je het arrangement uitbreiden? Geen probleem! We kunnen aanpassingen maken op basis van jouw wensen. Denk aan een combinatie van suikerspin en popcorn of een langer arrangement dan 2 uur. We denken graag met je mee en bespreken de mogelijkheden uitgebreid.

Geschikt voor Diverse Events

Onze FunFoodTrucks zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse evenementen. Van kleine kinderverjaardagen tot grote bedrijfsevenementen, onze foodtruck past bij elke gelegenheid. Met afmetingen van 4,5 meter lengte, 2,9 meter breedte en een indrukwekkende hoogte van 3,8 meter, is het van essentieel belang om te zorgen voor voldoende ruimte en toegankelijkheid, afhankelijk van de locatie.

Kies voor zoet plezier en laat de FunFoodTruck schitteren op jouw event! Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en al je vragen te beantwoorden. Maak van je feest een onvergetelijke ervaring met onze heerlijke suikerspin en uitstekende service. Reserveer nu en laat de magie beginnen!

Specificaties
Duur: 120 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 99
Capaciteit: onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:
  • Lengte: 450 cm
  • Breedte: 290 cm
  • Hoogte: 380 cm
Benodigde stroomvoorziening:

2 stopcontacten

Omgeving:

Binnen of Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk per woonplaats

Dienst te boeken in
  • Ridderkerk en omgeving
  • Door heel Nederland afhankelijk van de orderomvang