Vanaf € 565 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Poffertjes FunFoodTruck

De Retro Sensatie voor Jouw Event!

Laat je evenement opvallen met onze grandioze Poffertjes FunFoodTruck – een waar retro icoon in de oude Hollandse stijl, direct herkenbaar van meters afstand! Ontdek wat deze opblaasbare FunFoodTruck te bieden heeft en waarom het de ideale toevoeging is voor jouw speciale gelegenheid.

Smulplezier op Maat

Onze FunFoodTruck is te huur voor minimaal 2 uur en we bedienen het hele land. Het arrangement is inclusief de FunFoodTruck, een poffertjesplaat met een ervaren poffertjesbakker, suiker en roomboter. Op aanvraag zijn extra toppings beschikbaar.

Het enige wat jij hoeft te regelen, is een geschikte locatie voor de foodtruck en twee toegankelijke stroomvoorzieningen.

Afhankelijk van de locatie zijn we tot 30 minuten tot een uur voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen. De foodtruck kan zowel binnen als buiten worden geplaatst, maar houd er rekening mee dat we de foodtruck bij windkracht 4 of harder, onweer of hevige regen niet buiten kunnen opzetten.

Standaard Poffertjesarrangement

Ons standaardarrangement omvat 2 uur met 150 porties poffertjes, geserveerd met poedersuiker en roomboter. Indien gewenst kunnen we het arrangement ook uitbreiden met luxe, smakelijke toppings.

Aanpassingen en Uitbreidingen

Het standaard arrangement is volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Verhoog het aantal porties poffertjes of verleng de duur van de service. We zijn ervaren in het bedienen van grote, drukbezochte evenementen en kunnen snel grote hoeveelheden serveren. Bovendien zijn er diverse toppings beschikbaar, zoals chocopasta en/of aardbeien met slagroom. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om een offerte op maat aan te vragen.

Binnen en Buiten Geschikt

Onze prachtige foodtruck is geschikt voor zowel binnen als buitenplaatsing. Met afmetingen van 4,5 meter lengte, 2,9 meter breedte en een indrukwekkende hoogte van 3,8 meter, zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de foodtruck neer te zetten. Voor binnenplaatsing, controleer of de locatie zonder trappen en obstakels bereikbaar is.

Bij buitenplaatsing is een dubbele stroomaansluiting in de buurt vereist. Houd er rekening mee dat we de foodtruck bij windkracht 4 of hoger of bij hevige regen niet buiten kunnen plaatsen.

Geschikt voor Elk Event

Onze Poffertjes FunFoodTruck past perfect bij diverse evenementen, van kinderverjaardagen tot bruiloften, sportverenigingen, scholen en bedrijfsevenementen. Met onze heerlijke poffertjes zorgen we voor een glimlach bij iedereen! Reserveer onze foodtruck vandaag nog en maak van jouw event een smakelijk succes!

Specificaties
Duur: 120 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 99
Capaciteit: onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:
    • Lengte:

450 cm

    • Breedte:

290 cm

    • Hoogte:

380 cm

Benodigde stroomvoorziening:

2 stopcontacten

Omgeving:

Binnen of Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk van de woonplaats

Dienst te boeken in
  • Ridderkerk en omgeving
  • Door heel Nederland, afhankelijk van de orderomvang