Vanaf € 85 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Superhelden Meet & Greet – Kinderverjaardag

Superhelden Meet & Greet – kinderverjaardag? Boek hier een Superhelden Meet & Greet voor uw kinderfeest. Creëer daarmee een onvergetelijke ervaring op uw locatie. Denk eens aan uw kinderen, u geeft ze de kans om hun idool te ontmoeten, een handtekening te halen en samen op de foto te gaan. Dit maakt de verjaardag uniek en daardoor zullen uw kinderen de dag nooit meer vergeten.

Wat is een Superhelden Meet & Greet?

Het is geschikt voor een kinderverjaardag met veel of juist weinig kinderen. Denk hierbij aan een kinderverjaardag waar u de jarige even extra in het zonnetje wilt zetten. Tijdens de Meet & Greet gaat de superheld geheel in zijn rol op. Uw kinderen krijgen een echte superheld op visite! Hij zal alle vragen beantwoorden, knuffeltjes uitdelen en op de foto gaan zodat uw kinderen dit onvergetelijke moment nooit meer kunnen vergeten. De Meet & Greet is er speciaal voor om in een korte tijd kennis te maken met een superheld naar keuze.

POW! SUPERHELDEN EN SUPERHELDINNEN!

Een Superhelden Meet & Greet – kinderverjaardag kan binnen en buiten bij droog weer plaatsvinden. De superheld komt dan ook graag op uw feest locatie langs en duurt 30 minuten. Er zal tijdens de Meet & Greet tijd besteed worden aan het uitgebreid kennismaken, vragen beantwoorden, eventueel taart aansnijden, cadeautjes open maken en een fotomomentje.

 

Meet & Greet pakket:

  • Kennis maken
  • Vragen rondje
  • Optioneel: taart aansnijden
  • Foto momentje

Kies het lievelingskarakter van de jarige! 

Superheld naar keuze: Spiderman, Batman, The Flash, Superman, Jake Piraat, Maui, Super Mario. Superheldin naar keuze: Catwoman, Ladybug. Meerdere karakters te combineren

Interesse gekregen in een Superhelden Meet & Greet – kinderverjaardag? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 

 

Specificaties
Duur: 30 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten (bij droog weer)
Meegeleverd
Materiaal:

N.v.t.

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

N.v.t.

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zuid-Holland
Reiskosten:

0,35 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Zuid-Holland