Vanaf € 585 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Mini zweefmolen inhuren

Een Mini zweefmolen inhuren maakt uw evenement groots! Deze mini zweefmodel is dé echte must have voor uw kinderevent. Geeft kinderen het ultieme plezier, terwijl de ouders even gezellig kunnen bijkletsen, foto`s maken en genieten van de verzadigde smoeltjes. De draaimolen maakt een grote indruk op kids, ze zullen dit spektakel op uw kinderfeest dan ook niet snel meer vergeten.

Voor wie is de Mini zweefmolen geschikt?

De vrolijke plaatjes op de mini zweefmolen trekt kinderen aan als een magneet, zowel voor jongens als voor meisjes is dit het ritje van de dag! De mini zweefmolen wordt deskundig begeleid en is hierdoor veilig voor peuters en kinderen. U kunt tijdens het draaien van de mini zweefmolen gezellig aan de kant blijven kijken.

Mini zweefmolen inhuren. Wat gaat er gebeuren?

Bij ons is een zweefmolen inhuren zeer gemakkelijk, wij nemen namelijk de gehele verzorging op ons. Het is belangrijk dat de spot waar de zweefmolen moet komen te staan leeg en schoon is. Zodat wij de mini zweefmolen veilig en goed kunnen plaatsen.

Op de dag zelf zullen wij langskomen om de mini zweefmolen te plaatsen. Om de veiligheid wordt de mini zweefmolen omheind met dranghekken. We zullen alle benodigdheden daarvoor meenemen. Wel is het belangrijk dat er toegang is met een auto met aanhanger tot de spot. Zodat wij ter plaatse kunnen uitladen. Na het einde van het kinderevent zal alles weer afgebouwd en ingeladen worden.

Inspecties en keur

De mini zweefmolen worden ieder jaar geïnspecteerd door Keuringsinstantie Liftinstituut waarbij grondig wordt gekeken naar de veiligheid, elektra en algeheel functioneren van de attractie.

Interesse gekregen in het huren van de mini zweefmolen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Specificaties
Duur: 240 min (4 uur)
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4-8
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Afmetingen in werking:
10 meter x 10 meter

Benodigde stroomvoorziening:
  • Een stroompunt
  • Stroom 220 V – 16Amp
Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten bij droog weer
Meegeleverd
Materiaal:

N.v.t.

Personeel: 2
Vereiste op locatie:
  • Voldoende ruimte
  • Stevige ondergrond
  • Toegang met een auto en aanhanger tot het terrein
  • Stroom punt
Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zuid-Holland
Reiskosten:

Reiskosten worden berekend o.b.v. de reisduur.

Dienst te boeken in

Zuid -Holland