"Wij maken de kleinste dromen waar!"

Poof! Party aanvraag formulier

Welkom bij het aanvraag formulier. Wij hebben van u alle gegevens nodig om voor u een echte Poof! Party kunnen verzorgen.

Reserveren.. hoe zit dat?

Zodra u bij ons een offerte aanvraagt nemen wij binnen 48 uur contact met u op. Indien er zaken doorgesproken moeten worden nemen wij hiervoor telefonische contact met u op. Indien uw aanvraag compleet is ontvangt u van ons per mail de offerte, het uitgebreide aanvraag formulier en overige informatie. Deze kunt u dan nog eens goed nalezen en nog wijzigingen doorgeven.

Indien u de boeking accepteert bij ons, ontvangt u per mail de bevestiging en een betaalverzoek. Heeft u hier v ragen over dan mag u ons altijd contacten.

Boeking annuleren.. Jammer!

Het kan natuurlijk gebeurden dat u onverhoopt de boeking moet annuleren, dat vinden wij net als u enorm jammer. U kunt tot 3 dagen voor de boekingsdatum kosteloos uw boeking annuleren. Mocht u buiten het annuleringstermijn toch uw boeking moeten terugboeken dan willen wij graag weten wat er aan de hand is om u dan zo goed mogelijk te helpen met het annuleren. De eventuele aanbetaling zal u dan helaas niet meer terug ontvangen,  omdat onze entertainers geen ander werk hebben kunnen aannemen en ook  geen andere boekingen meer kunnen aannemen in deze korte tijd.

Wij streven naar 0% annulering in het jaar, maar doordat wij met mensen werken kunnen wij u dit nooit 100% garanderen.  Wij boeken voor alle party`s de entertainers en de reserve entertainers in, daar achter  hebben wij nog een heel team van entertainers staan. Dus indien bieden entertainers ziek worden en alle andere entertainers al bezet zijn, dan pas komt uw boeking in gevaar voor een mogelijke annulering.  Maar mocht het door wat voor reden al duidelijk worden bij ons dat uw boeking mogelijk niet door kan gaan, dan geven wij dit al direct door. Ook als wij nog niet zeker zijn van de annulering, zodat u voldoende tijd heeft om ook alvast opzoek te gaan naar mogelijke vervanging.

Aanvraag formulier

Is er iemand jarig? Wilt u een verjaardagsfeestje organiseren met leuke activiteiten en/of entertainment zoals een prinses, superheld, schmink of ballon figuren artiest voor kinderen van 0 t/m 10 jaar dat kan met Poof Party!

 

Wij begrijpen dat er soms stress of veranderingen kunnen plaats vinden rondom het organiseren van een evenement, daarom zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar tussen 08:00-22:00… samen zijn we een team.

Reserveren.. hoe zit dat?

Zodra u bij ons een reservering/offerte aanvraagt nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Indien er zaken doorgesproken moeten worden nemen wij telefonische contact met u op. Indien uw aanvraag compleet is ontvangt u van ons per mail van ons het voorstel/offerte. Deze kunt u dan nog eens goed nalezen, wijzigingen zijn dan ook nog mogelijk per mail of telefoon. Indien u de boeking accepteert bij ons, ontvangt u per mail een iDeal betaling om de aanbetaling te voldoen, zodra de aanbetaling is voldaan staat de boeking officieel geplant in onze agenda. Het resterende bedrag moet op de dag van de boeking voldaan worden.

Heeft u eerst nog wat vragen? Dan kunt u ons ook even bellen of mailen.

Boeking annuleren…

Alles u alle stappen heeft doorlopen en u heeft een boeking bij Poof! party gereserveerd en aanbetaald kan het natuurlijk gebeurden dat u onverhoopt de boeking moet annuleren. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke vervelend voor u en daarom kunt u tot 3 dagen voor de boekingsdatum dit kosteloos doen. U zal de Aanbetaling ook terug ontvangen. Mocht toch na deze 3 dagen de afspraak willen annuleren dan hoeft u niet de hele boeking te betaling. De aanbetaling zal u dan helaas niet meer terug betalen. Dit omdat onze entertainers geen andere boekingen meer kunnen aannemen in deze korte tijd.

Vraag hier een offerte aan!

 

Wil je liever dat wij alles van A tot Z voor jou regelen? Ons team staat klaar om je feest volledig te verzorgen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.