Filter


Regio
Prijs:


Taal


Prijs

Max Aantal Kinderen:


Pop-up knutselhoek

De pop-up knutselhoek, knutseltafel is één van de leukste activiteiten voor kinderen op uw event! De kinderen kunnen onder begeleiding geheel hun eigen creatieve gang gaan! De gezellig opgezette knutselhoek trekt kinderen direct aan.

De verschillende knutsel spulletjes, nieuwe vriendjes om mee te knutselen en onze gezellige partynanny`s maken het een waar kinderfestijn.
Ze kunnen direct aan de slag met het materiaal dat wij meebrengen. We brengen voorbeelden mee en leggen de knutselwerkjes goed uit. Verder mogen de kinderen lekker buiten de lijntjes kleuren, niets is gek of creatief genoeg voor ons!

De pop-up knutselhoek is zeer geschikt om kinderen creatief bezig te houden bij een evenement, wijkfeest, winkelcentrumevent, beurs of bedrijfsfeest. Alle kinderen die kunnen knutselen zijn welkom. We proberen de moeilijkheidsgraat van onze knutselactiviteiten zo op te bouwen dat we het naar de leeftijd van de bijwonende kinderen zo kunnen aanpassen.

"Transformeer jouw zakelijk evenement met onze op maat gemaakte pop-up knutselhoek en speelplein! Ervaar de volledige service en zorgeloze organisatie van een unieke kinderhoek, speciaal ontworpen voor zakelijke gelegenheden. Geef kinderen de ruimte om te spelen, te knutselen en plezier te hebben in een omgeving die perfect aansluit op jouw evenement. Ontdek de magie van een op maat verzorgde kinderhoek voor zakelijke evenementen!
Op maat
Op maat kids
zuid-holland
Maak jouw zakelijk evenement onvergetelijk met de unieke Pop-up knutselhoek & Speelplein Welkom bij de partner voor kinderfeesten op zakelijke evenementen! Bij ons begrijpen we dat elk evenement e...
€ 1000,-
Partyplanner inhuren
60 min
N.v.t. kids
zuid-holland
  Wij zijn gespecialiseerd in allround party en entertainment service voor kinderevenementen. Zowel zakelijk als particulier hebben wij alles in huis om uw feest compleet te voorzien. Ieder jaar ...
€ 40,-
Knutseltantes Knutseltafel
180 min
10 kids
alle provincies
Wat leuk dat u opzoek bent naar knutselhoek! Opzoek naar creatieve activiteit voor uw evenement, dan is een knutselhoek met onze lieve knutseltantes de aanwinst voor uw feest! Lekker samen als van...
€ 250,-