Over Poof! Party kinderfeestjes

Kinderfeest vieren met Poof! Party

Wij zijn gespecialiseerd in allround party en entertainment service voor kinderevenementen. Zowel zakelijk als particulier hebben wij alles in huis om uw feest compleet te voorzien. Ieder jaar weer een uniek partijtje of kinderevenement bedenken is een grote onderneming. En we hebben het al allemaal al zo druk, toch? Daarom verzorgen wij complete feesten op maat. U hoeft niet meer verder te zoeken, wij hebben het allemaal. Mocht u iets willen dat u niet heeft kunt vinden op onze website? Geen zorgen, onze partyplanner regelt het allemaal voor u.

Ons look a like entertainment team is The best! Wij maken en verzorgen onze kostuums en pruiken zelf en kunnen daarom de beste kwaliteit leveren. De team waar wij mee samen werken zijn professionals en leveren entertainment op top niveau.

Wij verzorgen: Kids clubs voor horeca, verjaardag feestje aan huis, top entertainment, complete evenementen, party materiaal verhuur, foodstand en creatieve /sportieve kinderactiviteiten.

Bekijk onze diensten

Maak uw feest spectaculair!

Wat doet Poof Party?

Wij verzorgen grote en kleine complete kinderfeesten op uw locatie. Ieder jaar weer een leuk, spannend en uniek partijtje bedenken is en blijft een grote onderneming en we hebben het al allemaal zo ontzettend druk toch?
Daarom geven wij jullie de kans om een droom waar te maken en met gemak een compleet feest neer te zetten.

Wij geven de kinderen een kans om hun idool te ontmoeten, in levende lijve en met de volle aandacht voor hem of haar.

 

Bedrijfsfeesten en evenementen:

Wij verzorgen grote en kleine complete kinderfeesten op uw locatie. Ieder jaar weer een leuk, spannend en uniek partijtje bedenken is en blijft een grote onderneming en we hebben het al allemaal zo ontzettend druk toch?
Daarom geven wij jullie de kans om een droom waar te maken en met gemak een compleet feest neer te zetten.

Kinderfeestjes en familiefeesten:

Denkt u eens terug aan uw eigen kinderidool daar had u ook wel een taart mee willen eten, toch!? Dat zou een geweldige ervaring en herinnering zijn geweest. U staat op het punt dit voor uw kinderen waar te maken. In overleg creëren we samen uw ideale feest, u kiest een pakket of we stellen het samen naar uw wensen. De entertainer(s) zullen verkleed bij u aankomen of zich op uw locatie omtoveren tot de gekozen karakters. Op uw feest of evenement gaan de entertainers uw gekozen programma doorlopen. Samen bepalen we de invulling en de activiteiten en alle producten zullen door ons verzorgd worden. Mocht u zelf al een geweldig kinderfeestje of evenement georganiseerd hebben met aanwezige activiteiten, dan kunt u daar natuurlijk ook losse karakters voor inhuren om de activiteiten te begeleiden.

Onze karakters:

Kinderen hebben nog een geweldige fantasie en samen zullen wij ze laten geloven dat het echte karakter uit hun lievelingsfilm of serie voor hun neus staat!! COOL…Een droom die uitkomt!

Waarom een kinderfeest boeken bij Poof! Party?

  • Jaren ervaring met kinderentertainment
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij beschikken over de mooiste professionele kostuums
  • Hygiëne is bij ons erg belangrijk
  • Stressbestendig en goed georganiseerd
  • Betrouwbaarheid: wij komen onze afspraken altijd na
  • Diverse schmink cursussen genoten, wij gebruiken uitsluitend professionele, anti-allergene schmink op waterbasis
  • Training voor het goed in kunnen leven in de personages en kennis van de verhaallijn
  • Flexibiliteit: op alle locaties maken wij er een feest van met u

Solliciteer bij Poof! Party

Opzoek naar openstaande vacatures? Door op de onderstaande knop te klikken
komt u op onze vacature pagina, hier kunt u de vacatures bekijken en solliciteren

Het Poof! Party Team

Bij Poof! Party vinden wij dat juist de kleine dingen het groots maken. Daarom besteden wij veel tijd aan de details van onze kostuums, aankleding, make-up en de activiteiten. Wij zetten graag voor u de puntjes op de i.

Onze professionele entertainers en partners  zijn op hun passie gescout. Dat maakt ons team dus niet alleen ervaren en uitvoeringsgericht, maar ook liefdevol en creatief. Een boeking betekend bij ons een fantasie van de kinderen verwezenlijken!

Maar ook heel belangrijk….  Het is een cadeau gegeven door de ouders, verzorgers of organisatoren. Wij luisteren graag naar uw wensen en betrekken u daarom graag vanaf de eerste stappen naar het feest, zodat het ook voor u de perfecte dag zal worden!

POOF! Diensten

Sneeuwwitje baby
Fee baby
Doornroosje baby
Unicorn baby
Beer baby
Piraatje
Ice baby
Gouden prinses baby
Zeemeermin baby
Vleermuisje
Assepoester baby
Baby Ice Sister
Baby Jana
Spidertje
Froggie Baby

Extra Diensten
Poof! Party illustrator

Poof! Vacatures:

Wil jij ook als entertainer ons team versterken? Of heb jij andere kwaliteiten? Ben je een schmink artiest, ballon artiest of maak jij de mooiste verjaardagstaarten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wees niet verlegen en solliciteer! Vul het formulier hieronder in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

 

Vraag een offerte aan voor
een geslaagd kinderfeestje!

Translate »