“Wij maken de kleinste dromen waar”

 

 

Poofparty voor bedrijfsfeesten!

Welkom bij Poofparty, uw betrouwbare partner voor onvergetelijke kinderfeesten!

Wij nemen graag de uitdaging weg bij onze klanten als het aankomt op het verzorgen van kinderhoeken tijdens zakelijke evenementen. Wij begrijpen dat voor u als klant deze taak als een uitdaging kan voelen, en daarom zijn wij er om u volledig te ontzorgen.

Onze toegewijde partyplanner staat voor u klaar, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij werken binnen uw budget en bieden creatieve ideeën die zowel jong als oud aanspreken. Laat ons de verantwoordelijkheid nemen om de kinderen te vermaken, terwijl u en uw gasten zich volledig kunnen richten op uw evenement of programma.

Bij Poofparty hechten we veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties en het creëren van een feestelijke ervaring die een blijvende indruk maakt. U kunt op ons vertrouwen om van elk evenement een onvergetelijke herinnering te maken. 

 

 

Knutselhoek kinderfeestje
Poof! Party team Kinderfeestjes

Poofparty evenementen team 

Bij Poof! Party draait alles om het vieren van onvergetelijke evenementen en kinderfeestjes. Ons team van vrolijke professionals is gespecialiseerd in het creëren van betoverende ervaringen die een leven lang meegaan.

Wat maakt ons team bijzonder? We zijn vrolijk en professioneel, toegewijd aan het leveren van professionele diensten met een glimlach. We hebben uitgebreide ervaring in het omgaan met kinderen van alle leeftijden, begrijpen hun wereld en weten hoe we ze kunnen boeien en vermaken.

Ons evenemententeam is de spil van Poofparty, en ze staan klaar om elk aspect van je feest of evenement magisch te maken. Ze begeleiden alle creatieve en spelactiviteiten met passie en enthousiasme, en ze kunnen in verschillende rollen worden ingezet, waaronder knutseltante, partynanny en spelbegeleider. Daarnaast zijn ze deskundig in het ondersteunen van speurtochten bij de opening van een nieuwe zaak.

 

Knutselhoek

Laat ons je zakelijke evenement naar een hoger niveau tillen met onze ervaren knutseltantes, die de kinderen op een creatieve en speelse manier vermaken. Bij Poof! Party denken we aan alle details, en dat merk je in onze diverse knutselactiviteiten, waaronder kleien, schilderen, knippen, tekenen, puzzelen, boekjes lezen en spelen met speelgoed.

Bovendien gaan we verder dan de standaard knutselprojecten. We kunnen speciale knutselwerkjes voorbereiden die naadloos aansluiten bij het thema van jullie evenement. En om het nog beter te maken, creëren we een veelzijdige kinderhoek waar kinderen van alle leeftijden kunnen genieten van een scala aan activiteiten. Deze kinderhoek biedt ouders de vrijheid om onbezorgd van het evenement te genieten.

Onze ervaring leert ons dat kinderen zich vaak met veel plezier in de kinderhoek vermaken en moeilijk weg te krijgen zijn. Ontdek hoe Poofparty creativiteit, plezier en vermaak toevoegt aan jouw zakelijke evenement.

Sport en Spel

Kinderen zijn dol op spelen, en wij brengen de perfecte elementen samen voor uw doelgroep: springkussens, duo Play, opblaasspelen, soft Play en oudhollandse spelletjes, estafettes, klimspelen.

Creëer een mini kermis

Breng de magie van de kermis naar uw evenement en creëer een speelparadijs voor kinderen met urenlang draaiplezier. De mini kermis attracties zorgen voor onvergetelijk vermaak voor jong en oud

Een magisch element

Magie spreekt kinderen van alle leeftijden aan, en niets tovert een glimlach op hun gezicht zoals ballonfiguren, een goochelaar en een vrolijke clown dat doen.

Ballonfiguren en clown

Magie spreekt kinderen van alle leeftijden aan, en niets tovert een glimlach op hun gezicht zoals ballonfiguren, een goochelaar en een vrolijke clown dat doen. 

Laat jezelf stralen met schmink en glitters!

Schmink en glitters geven kinderfeestjes een feestelijke en creatieve uitstraling. Ze bieden een vorm van zelfexpressie, versterken thema's en zorgen voor een leuke sfeer.

Lekkere trek? Yes fun food

Fun food op een evenement voegt een smakelijke en speelse dimensie toe aan de beleving. Geniet van heerlijke lekkernijen zoals popcorn, suikerspinnen, hotdogs en meer. Of je nu zoetekauw bent of houdt van hartige snacks, fun food laat iedereen watertanden.

Compleet verzorgt

Vette activiteiten

In veilige handen

Top entertainment

Wij  werken met:

Vraag hier een offerte aan!

 

Wil je liever dat wij alles van A tot Z voor jou regelen? Ons team staat klaar om je feest volledig te verzorgen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.