Vanaf € 672 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

3 meter hoge pietjes inhuren – Sinterklaasfeest

Unieke toevoeging aan jouw Sinterklaas viering?

Op zoek naar een opvallende en unieke toevoeging aan jouw Sinterklaasviering? Zoek niet verder! Onze 3 meter hoge Pietjes staan klaar om jouw festiviteiten extra speciaal te maken.

Sinterklaasseizoen.

Onze opvallende 3 meter hoge Pietjes zijn exclusief beschikbaar tijdens het Sinterklaasseizoen en kunnen een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw evenement. Ze voegen een vleugje magie toe aan elke optocht, en hun deelname is mogelijk zolang de optocht niet langer dan 1,5 uur duurt.

Onze pietjes zijn er voor jou!

Wil je een warm welkom bieden aan je gasten? Onze Pietjes zijn er voor jou! Ze kunnen bezoekers hartelijk verwelkomen en zorgen voor een gastvrije sfeer. Bovendien bieden ze een leuke Meet & Greet-ervaring, waarbij iedereen de kans krijgt om met deze lange Pietjes op de foto te gaan. Een onvergetelijk moment voor jong en oud!

Vergroten de feestvreugde.

Maar dat is nog niet alles. Onze Pietjes zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ze kunnen ook iets uitdelen aan je gasten of een andere leuke boodschap verspreiden om de feestvreugde te vergroten.

Onvergetelijke ervaring!

Kies voor onze 3 meter hoge Pietjes om een blijvende indruk achter te laten tijdens de Sinterklaasviering. Ze zijn klaar om jouw evenement te transformeren tot een onvergetelijke ervaring. Boek ze nu en maak van jouw Sinterklaasfeest een magische en betoverende gebeurtenis!

Welke tijden passen bij uw event? boekt de deze act:

  • 90 minuten aaneengesloten
  • 3 x 30 minuten
  • 2 x 45 minuten binnen 3 uur.

Voor meer informatie en om onze 3 meter hoge Pietjes te reserveren voor jouw Sinterklaas viering, neem contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke dag te creëren.

Specificaties
Duur: 90 min
Doelgroep: Jong en oud
Leeftijd: 0 - 100
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Minimaal 4 meter hoog!

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten
Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Genoeg ruimte in de hoogte (minimaal 4 meter)

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,35 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Zoetermeer en omgeving