Vanaf € 83 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Bellypaint

Laat Je Zwangerschap Stralen met Bellypaint en Poof! Party

Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikschildering). Bij mij in de studio, bij u thuis of in het ziekenhuis (op locatie). Maar een buikschildering tijdens een babyshower is ook een erg leuk idee. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders die in blijde verwachting is.

Een kindje krijgen is een bijzondere gebeurtenis, maar ook het zwanger zijn is heel speciaal. Veel mensen vieren dit met een babyshower, en hoe bijzonder is het om tijdens de babyshower een buikbeschildering te krijgen.

Mocht u het te druk vinden voor een babyshower maar wilt u wel graag een buikbeschildering? Geen probleem, het kan ook in onze studio.

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten. Ook onder de kleding.

Maak tijdig een afspraak, zodat u meer keus hebt in dag en tijdstip. Het beste tijdstip voor een bellypaint is rond de 30-35 weken. Een buikbeschildering neemt gemiddeld 2 uur in beslag, soms meer soms minder, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

Het resultaat kan worden vastgelegd door een professionele fotograaf!

Wilt u bij uw bellypaint een fotoshoot, ik werk veel samen met mijn man die professioneel fotograaf is en wij beschikken over een studio/atelier waar we dit kunnen realiseren. Email of bel ons voor de mogelijkheden.

Ontdek de magie van bellypaint en vier dit unieke moment met een onvergetelijk “Poof! Party” evenement.

Specificaties
Duur: 2 uur
Doelgroep: Zwangeren
Leeftijd: -
Capaciteit: 1
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

In de studio of op locatie

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Tafel en stoel

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,40 cent per kilometer

Dienst te boeken in
  • Op locatie
  • In de studio
  • Omgeving Zoetermeer
  • Door heel Nederland op aanvraag