Vanaf € 580 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Gastvrouw op stelten

Maak je evenement speciaal met een gastvrouw op stelten

Maak een Grand Entrance met Onze Gastvrouw op Stelten!

Op zoek naar een unieke manier om je gasten te verwelkomen op je feest of evenement? Maak kennis met onze gastvrouw op stelten! Ze is niet te missen, met haar indrukwekkende hoogte van wel drie meter. Haar aanwezigheid alleen al voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Een Warm Welkom met Een Hoogteverschil:

Als de gasten arriveren, staat onze gastvrouw op stelten klaar om hen met open armen te ontvangen. Met een vrolijke glimlach en een hartelijke begroeting, zet ze meteen de toon voor een geweldige tijd. Ze kan zelfs een op maat gemaakte, humoristische introductie verzorgen om de sfeer te verhogen.

Meer dan Alleen Hoogte:

Onze gastvrouw op stelten doet meer dan alleen indruk maken met haar lengte. Ze kan goodies uitdelen, zodat je gasten zich meteen speciaal voelen. En als kers op de taart, staat ze klaar om met het publiek op de foto te gaan, waardoor blijvende herinneringen worden gecreëerd. Of je nu een parade hebt gepland of gewoon wilt dat ze door de menigte loopt en interactie heeft, ze past zich moeiteloos aan aan de behoeften van jouw evenement.

Dus, als je op zoek bent naar een gastvrouw die letterlijk boven de rest uitsteekt en een onvergetelijke indruk achterlaat, dan is onze gastvrouw op stelten de perfecte keuze. Ze voegt een vleugje spektakel toe aan elk feest of evenement en maakt van de ontvangst een onvergetelijke ervaring.

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om onze gastvrouw op stelten te boeken en maak je evenement echt bijzonder.

Maak een grand entrance met onze gastvrouw op stelten! Neem nu contact op voor beschikbaarheid en prijzen.

 

Specificaties
Duur: 90 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: Alle leeftijden
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Minimale hoogte 3.20m

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Binnen of buiten

Meegeleverd
Materiaal:

N.v.t.

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Tafel met een stoel, trap of hoge bar waar de speler op de stelten kan klimmen

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,35cent per km

Dienst te boeken in

Zoetermeer & omstreken