Vanaf € 320 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Unieke Goochel, ballonnen en clown`s act voor kinderen events

Kinderentertainment voor events en bedrijven

Ben je op zoek naar leuke entertainment voor kinderen op een event of bedrijfsfeest? Het is natuurlijk hartstikke leuk om kinderen goed te vermaken tijdens een event of bedrijfsfeest. Daarnaast kan het soms ook hartstikke handig zijn om even wat minder aandacht aan de kinderen te moeten besteden. Ik ben Joris, professioneel entertainer voor kinderen. Met mijn unieke clown- en goochelacts weet ik goed hoe ik kinderentertainment vorm moet geven. Dit doe ik niet met een vaste show of iets dergelijks. In plaats daarvan probeer ik altijd de connectie met de kinderen aan te gaan. Op onze connectie baseer ik met welke acts ik de kinderen echt kan vermaken.

Ik ben fulltime bezig om mijzelf als kinderentertainer te ontwikkelen. De kinderen staan echt op de eerste plaats. Joris als goochelaar en clown inhuren staat garant voor plezier.

Wat te verwachten op een event of bedrijfsfeest?

Een complete act

Kies ervoor om 30 minuten een complete act te organiseren voor jouw evenement. Dit kan van alles zijn. Van dorpsfeesten tot buurtfeesten en van school events tot bedrijfsevenementen. Met Joris als kinderentertainment, weet je zeker dat de kinderen vermaakt worden zonder dat ouders of jij als organisator je nog ergens druk over moet maken. Zo geniet je zelf ook lekker mee of kan je meer aandacht geven aan het in goede banen leiden van het evenement!

Mijn komst zal bestaan uit verschillende grappige acts die je op mijn website voorbij hebt zien komen. Alles stem ik af op de interactie die ik gedurende mijn komst heb met de kinderen, zo ontstaat er een complete act.

30 minuten

Joris’ doldwaze show

  •  Clown- en goochelacts
  •  Grote ballonnenact
  •  Geluid en microfoon
  •  Tot 100 kinderen.
    (Scholen & BSO’s: Groep 1 t/m 3)
Specificaties
Duur: 30 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 7
Capaciteit: 100
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

20m2

Benodigde stroomvoorziening:

Stroom punt

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten
Meegeleverd
Materiaal:

Wordt meegeleverd

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Voldoende ruimte voor de act

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zwolle
Reiskosten:

€0,21 cent per kilometer

Dienst te boeken in
  • Provincie Overijsel
  • Voor grote partijen te boeken door Nederland