Vanaf € 120 act prijs ex 0% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Goochel & Clown kindershow voor uw kinderfeestje

De grappigste Goochel & Clown kindershow voor uw kinderfeestje! Leuk voor jong en oud! Tijdens deze vrolijke Goochel clown Kindershow pakt Clown Onkie de kids helemaal in. Het is een interactieve show waarin de kids mogen meejuichen, lachen, springen en grappen.  Als u terugdenkt aan uw jeugd dan kunt u vast nog wel één onvergetelijke authentieke clown herinneren. Clown Onkie is net zo`n heerlijk echte clown!

Wat gebeurt er tijdens de Kindershow?

Clown Onkie komt bij jullie langs en neemt het hele pretpakket met zich mee! U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat alle kids de clown kindershow goed kunnen zien. Het publiek kan klaar gaan zitten terwijl Clown Onkie al strompelend binnen komt en zijn spullen klaarzet. De clown kindershow is een aansluitende act met Goocheltrucjes, grapjes, versprekingen, moppen en humoristische gebaren. Door de afwisselingen in de act is het een dynamische kindershow. U zult vanaf het begin tot het einde in een scheur liggen. Clown Onkie kan soms ook stiekem wat platte grapjes maken. De kids zullen lachen, maar eigenlijk begrijpen ze het niet. Deze grapjes zijn speciaal voor de aanwezige volwassenen. Dit maakt het de perfecte clown kindershow voor kinderfeestje maar zeker ook familiefeesten!

Voor wie is deze Grappige Goochel Clown Kindershow

De Show is speciaal voor kinderen in elkaar gezet. Maar er is ook aan de ouders gedacht. De show is leuk voor kinderen van 4 tot 100 jaar. Zorg er dus voor dat u klaar bent om te gaan lachen. Deze Goochel Clown Kindershow is geschikt voor een klein kinderfeestje gezellig thuis. Maar de show is ook geweldig voor een groter publiek, denk hierbij aan een familiefeest.

Ook nog ballonfiguren voor alle kids!

Na de show zal clown Onkie ook nog ballonfiguren maken voor alle kids. De tijd van de ballonfiguren zit nog niet inbegrepen in de aangegeven showtijd. Afhankelijk van het aantal kinderen zal de Clown bezig zijn om alle kids van een ballonfiguur te voorzien. De Clown zal één voor één voor alle kids een ballonfiguur vouwen. Bij hele grote groepen maakt Clown Onkie soms al wat leuke balloncreaties vóór het feest. Wij rekenen 1,- euro per kind per ballonfiguur. Deze meerprijs is niet inbegrepen in de pakketprijs. U kunt ons het gewenste aantal ballonfiguren doorgeven bij uw aanvraagformulier. Wij zullen deze kosten meenemen in uw offerte.

Interesse gekregen in deze geweldige Goochel Clown Kindershow voor uw kinderfeestje of familiefeest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

 

Specificaties
Duur: 45 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 100
Capaciteit: Onbeperkt
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten (bij droog weer)
Meegeleverd
Materiaal:

De clown neemt alles mee!

Personeel: 1
Vereiste op locatie:
  • Ruimte voor de show
  • Zit plek voor het publiek
Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zuid-Holland
Reiskosten:

Omgeving:

  • Den Haag 20,- euro
  • Utrecht 25,- euro
  • Almere 20,-  euro
  • Rotterdam 20,- euro
  • Amsterdam 15,- euro
Dienst te boeken in

Nederland