Vanaf € 302 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Goochel kinderfeestje basis

De leukste kindergoochelaar voor kinderfeestjes in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een goochelaar voor een kinderfeestje? Wil je iemand inhuren die de kinderen een uur lang kan vermaken, zodat jij zelf ook van het feestje kunt genieten? Zoek niet verder! Goochelaar Jeff heeft al bijna 20 jaar ervaring in het verzorgen van goochelshows op kinderfeestjes.

Met Goochelaar Jeff krijg je een feestelijke goochelshow boordevol grappen, verwondering en gezelligheid. De jarige en alle uitgenodigde kinderen spelen een speciale rol in de show, waardoor het kinderfeestje echt onvergetelijk wordt. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken, want Jeff neemt veel taken uit handen.

Het doel van Goochelaar Jeff is om een kinderfeestje te creëren waar zowel de jarige, de vriendjes, vriendinnetjes als de ouders nog lang met plezier aan zullen terugdenken. Het is een feest voor iedereen!

Tip: extra kindjes bij te boeken voor maar 5,-

 

Korte Goochelshow

Jeff heeft op zijn zolder een antieke koffer gevonden. Deze is van een wereldreiziger geweest. De man kocht in verschillende landen spullen. Dit heeft hij bewaard in de koffer. Hoe deze op zijn zolder terecht is gekomen is een raadsel. In de korte goochelshow gaan de kinderen samen met Jeff ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn.

De goochelshow is interactief. Een aantal kinderen mogen Jef ook helpen. De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-alles en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

Ballonfiguren

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Dus als je een magische en zorgeloze ervaring wilt voor het volgende kinderfeestje, neem dan contact op met Goochelaar Jeff en maak van jouw feestje een betoverende herinnering.

Specificaties
Duur: 60 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 8
Capaciteit: 12
Taal: NL
Benodigde vrije ruimte:

2,5 bij 2,5 meter

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Voorkeur binnen

Meegeleverd
Materiaal:
  • Goochelshow 
  • Ballonfiguren
Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Algemene voorwaarden

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Noord -Brabant
Reiskosten:

In de prijs inbegrepen tot maximaal 200 km (heen en terug)

Dienst te boeken in
  • Noord-Brabant
  • Overige locaties