Vanaf € 385 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Goochelfeestje standaard

De leukste kindergoochelaar voor kinderfeestjes in Noord-Brabant

Op zoek naar de perfecte goochelaar voor een kinderfeestje? Wil je een betoverende show die de kinderen anderhalf uur lang in de ban houdt, terwijl jij zelf ook kunt genieten van het feestje? Zoek niet verder! Goochelaar Jeff heeft al bijna twee decennia ervaring in het verzorgen van magische shows op kinderfeestjes.

Met Goochelaar Jeff ben je verzekerd van een onvergetelijke kinderervaring. Zijn feestelijke goochelshow zit boordevol humor, verwondering en gezelligheid. De jarige en alle uitgenodigde kinderen spelen een speciale rol in de show, waardoor elk feestje uniek wordt. Het beste van alles is dat je je geen zorgen hoeft te maken, want Jeff neemt veel taken uit handen.

Het doel van Goochelaar Jeff is simpel: hij wil dat het kinderfeestje een herinnering wordt waar de jarige, de vriendjes, vriendinnetjes én de ouders nog lang met een glimlach aan terugdenken. Het is een feest voor iedereen, of het nu bij jullie thuis is of op een andere locatie.

Wat kun je verwachten tijdens het goochelfeestje? Een betoverende goochelshow, prachtige ballonfiguren, kleurplaten om de creativiteit te stimuleren, en natuurlijk popcorn (met machine) en limonade (met fontein) om de feestvreugde compleet te maken.

Tip: extra kindjes bij te boeken voor maar 5,-

Goochelshow

Jeff heeft op zijn zolder een antieke koffer gevonden. Deze is van een wereldreiziger geweest. De man kocht in verschillende landen spullen. Dit heeft hij bewaard in de koffer. Hoe deze op zijn zolder terecht is gekomen is een raadsel. In de korte goochelshow gaan de kinderen samen met Jeff ontdekken wat er in de koffer zit. En dat blijkt heel magisch en grappig te zijn.

De goochelshow is interactief. Een aantal kinderen mogen Jeff ook helpen. De show is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. Voor jongens en voor meisjes, voor stoere durf-alles en voor dromers, voor actievelingen en voor kat-uit-de-boom kijkers, kortom, echt voor iedereen.

Ballonfiguren

Een hond, olifant of een slang met grote oren… zeg maar wat je mee naar huis wil nemen. Ik maak voor alle kinderen leuke ballonfiguren. Zo heeft iedereen een leuk aandenken!

Popcorn en limonade fontein

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Ik neem graag mijn spectaculaire limonade fontein met led verlichting en een popcorn machine mee. Zo kan ik ook iedereen laten zien hoe popcorn gemaakt wordt. Wedden dat alle vriendjes en vriendinnetjes dat leuk vinden

Kortom, als je op zoek bent naar de ultieme kinderfeestervaring, neem dan contact op met Goochelaar Jeff en laat hem van jouw feestje een magisch avontuur maken.

Specificaties
Duur: 90 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 8
Capaciteit: 12
Taal: NL
Benodigde vrije ruimte:
  • 2,5 bij 2,5 meter
  • Plek voor popcornmachine en limonadefontein
Benodigde stroomvoorziening:

Stopcontact

Omgeving:

Voorkeur binnen

Meegeleverd
Materiaal:
  • Goochelshow
  • Ballonfiguren
  • Kleurplaten
  • Popcorn(machine)
  • Limonade(fontein)
Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Algemene voorwaarde

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Noord-Brabant
Reiskosten:

In de prijs inbegrepen tot maximaal 200 km (heen en terug)

Dienst te boeken in
  • Noord-Brabant
  • Overige locaties