Vanaf € 695 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Goochelvoorstelling ‘De magische schatkist’

Een onvergetelijke goochelshow die de grenzen van de verbeelding oprekt

Ben je klaar om ondergedompeld te worden in een betoverende wereld vol mysterie en verbazing? Maak je dan klaar voor “De Magische Schatkist”, een onvergetelijke goochelshow die de grenzen van de verbeelding oprekt. Maar dat is niet alles – na de magische voorstelling komt de betovering tot leven tijdens het sprankelende “Poof! Party” evenement.

Wat is De Magische Schatkist?

“De Magische Schatkist” is meer dan zomaar een goochelshow; het is een reis vol verwondering en entertainment. Gepresenteerd door de meester-goochelaar Jeff, neemt de show je mee op een boeiende ontdekkingsreis vol intrigerende illusies, humor en interactieve magie. Maar laten we niet vergeten hoe het allemaal begon.

Op een dag, terwijl Jeff bezig was zijn verhuisdozen in te pakken op zolder, ontdekte hij een bijzonder object – een oude schatkist. Deze kist behoorde ooit toe aan de legendarische Tovenaar Pinpadina. Nieuwsgierig naar de inhoud, besloot Jeff de schatkist te openen. Wat volgde, was een betoverend avontuur dat de aandacht van jong en oud zou trekken.

Wat kun je verwachten tijdens Poof! Party?

Maar de magie stopt niet na de laatste truc van “De Magische Schatkist.” Integendeel, het feest begint pas echt tijdens het exclusieve “Poof! Party” evenement. Hier krijg je de kans om dichterbij te komen en persoonlijk kennis te maken met Jeff en zijn magische team. Verwacht een betoverende sfeer, magische workshops, en zelfs de mogelijkheid om enkele basisgoocheltrucs te leren. Het is de ultieme gelegenheid om de magie zelf te ervaren.

Waarom De Magische Schatkist en Poof! Party?

De Magische Schatkist en Poof! Party bieden niet alleen vermaak, maar creëren ook herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu een liefhebber van goochelkunst bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en betoverende ervaring, deze show en het bijbehorende evenement hebben voor iedereen iets te bieden. Verlies jezelf in de wereld van illusionaire wonderen en laat je verrassen door de onvoorspelbare magie van Jeff en het feestelijke spektakel van Poof! Party

Specificaties
Duur: 45 min
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 8
Capaciteit: geen maximum aantal
Taal: NL
Benodigde vrije ruimte:

5x4x2,5 meter

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Binnen

Meegeleverd
Materiaal:

Groot decor

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Algemene voorwaarde

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Noord-Brabant
Reiskosten:

tot maximaal 200 km (retour) bij de prijs inbegrepen

Dienst te boeken in
  • Noord-Brabant
  • Overige locaties