Vanaf € 616 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Halloween heks

Ben je ooit oog in oog gekomen met De Hoge Halloween Heks?

Ze torent boven iedereen uit met haar imposante gestalte van wel drie meter hoog en benen die lijken te reiken tot aan de horizon. Haar aanwezigheid is ronduit indrukwekkend, zelfs van ver kun je haar niet missen.

Aanvulling op jouw feest of evenement!

De Hoge Halloween Heks is de perfecte aanvulling op jouw feest of evenement. Ze is niet alleen een prachtige verschijning, maar ook een vriendelijke en meegaande entertainer. Ze staat graag klaar om met jou op de foto te gaan of om je te verwennen met overheerlijke snoepjes. Haar charisma en unieke uitstraling voegen een magische touch toe aan elke gelegenheid.

Zij past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

De veelzijdigheid van De Hoge Halloween Heks is opmerkelijk. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere verwelkoming bij de entree van je evenement, een opvallend middelpunt voor je feest, of een spookachtige toevoeging aan een parade, zij past zich moeiteloos aan jouw wensen aan. Ze brengt een vleugje mysterie en betovering, zonder afstandelijk te zijn.

Onvergetelijke ervaring.

Kortom, De Hoge Halloween Heks is niet alleen groots in gestalte maar ook in entertainment. Haar aanwezigheid zal jouw feest ongetwijfeld naar een hoger niveau tillen. Boek haar nu en maak van jouw evenement een betoverende, onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Wil je De Hoge Halloween Heks boeken voor jouw speciale gelegenheid? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe zij jouw evenement kan transformeren tot een magische en betoverende ervaring.

Specificaties
Duur: 90 min of 3 x 30 min of 2 x 45 min binnen 180 min
Doelgroep: Jong en oud
Leeftijd: 0 - 100
Capaciteit: n.v.t.
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Binnen of buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Tafel met een stoel of trap of hoge bar om op de stelten te kunnen klimmen

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,35 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Zoetermeer en omgeving