Vanaf € 616 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Hotdog Foodtruck

De Smaakmaker op Jouw Event!

Het uiterlijk van onze FunFoodTruck verraadt al waar het feest om draait: heerlijke hotdogs! Laat ons naar jouw evenement komen en maak van elke gelegenheid een smakelijk succes. Ontdek wat onze opblaasbare FunFoodTruck te bieden heeft en waarom deze een perfecte aanvulling is voor jouw event.

Hotdogs on Demand

Onze FunFoodTruck is te huur voor minimaal 2 uur en we bedienen door het hele land. De minimale afname is 200 hotdogs, geserveerd op verse hotdogbroodjes met keuze uit mosterd, mayo en/of ketchup. Om het geheel af te maken, kun je de hotdogs voorzien van heerlijke toppings zoals gebakken uitjes en/of augurkjes.

Wat hebben we van jou nodig? Alleen een geschikte locatie voor de foodtruck en twee stopcontacten.

Afhankelijk van de locatie zijn we minimaal een uur voor aanvang aanwezig om alles op te bouwen. De foodtruck kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Standaard Hotdogarrangement

Ons standaardarrangement omvat 2 uur met 200 hotdogs. Je hebt de keuze uit curry, mayonaise of mosterd, en kunt de hotdogs verrijken met augurkenblokjes of gebakken uitjes. Kies tussen echte Amerikaanse hotdogs (varkensvlees) of Halal hotdogs (kip).

Aanpassingen en Uitbreidingen

Het standaard arrangement is volledig naar eigen wensen aan te passen. Verhoog de aantallen hotdogs of verleng de duur van de service. We zijn ervaren in het bedienen van grote, drukbezochte evenementen en kunnen snel grote hoeveelheden serveren. Daarnaast kunnen we het aanbod uitbreiden met andere lekkernijen zoals broodjes bal met pindasaus of warme erwtensoep in de winter. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en we stellen graag een passende offerte voor je op.

Binnen en Buiten Geschikt

Onze FunFoodTrucks zijn flexibel inzetbaar, zowel binnen als buiten. Met afmetingen van 4,5 meter lengte, 2,9 meter breedte en een indrukwekkende hoogte van 3,8 meter, zorg ervoor dat er voldoende ruimte is om de foodtruck neer te zetten. Voor binnenplaatsing, controleer of de locatie zonder trappen en obstakels bereikbaar is.

Bij buitenplaatsing is een dubbele stroomaansluiting in de buurt vereist. Houd er rekening mee dat we de foodtruck bij windkracht 4 of hoger of bij hevige regen niet buiten kunnen plaatsen.

Geschikt voor Elk Event

Onze hotdog foodtruck is geschikt voor uiteenlopende evenementen, van kinderverjaardagen tot bruiloften, sportverenigingen, scholen en bedrijfsevenementen. Met onze heerlijke hotdogs maken we iedereen blij! Reserveer onze foodtruck vandaag nog en laat je gasten genieten van smakelijke hotdogs op jouw event.

Specificaties
Duur: 120 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 99
Capaciteit: 200
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Lengte 450 cm
Breedte 290 cm
Hoogte 380 cm

Benodigde stroomvoorziening:

2 stopcontacten

Omgeving:

Binnen of Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk van de woonplaats

Dienst te boeken in
  • Ridderkerk en omgeving
  • Door heel Nederland, afhankelijk van de orderomvang