Vanaf € 874 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Kindervoorstelling ‘Paniek in de snoepfabriek’

Ben je klaar voor een opwindende kindervoorstelling vol avontuur?

Maak kennis met “Paniek in de Snoepfabriek,” waar Jeff & Matt, twee fabrieksmedewerkers, de hoofdrol spelen in een hilarisch en spannend verhaal.

Wat gebeurt er in “Paniek in de Snoepfabriek”?

De voorstelling begint rustig wanneer Jeff & Matt de snoepmachine controleren. Tandwielen draaien, de lopende band loopt en de groene lamp brandt – alles lijkt perfect. Totdat ze een telefoontje krijgen van de baas met een enorme bestelling van wel 1000 snoepjes. Jeff & Matt gaan meteen aan de slag en laten de machine extra snel draaien. Alles lijkt goed te gaan, maar dan slaat de machine plotseling op hol. Oververhit en met de lamp op rood, staat de snoepfabriek stil. Nu begint het avontuur pas echt!

Hoe gaat het verder tijdens Poof! Party?

Na de voorstelling is het tijd voor het magische “Poof! Party” evenement. Jeff & Matt nodigen de kinderen uit om samen de snoepmachine te repareren. Maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn! Gaat het Jeff, Matt en de kinderen lukken om de machine op tijd te herstellen, zodat de bestelling klaar is? Een spannende uitdaging die zorgt voor interactief plezier tijdens het feest.

Waarom “Paniek in de Snoepfabriek” en Poof! Party?

Deze kindervoorstelling en het bijbehorende evenement bieden niet alleen entertainment, maar ook een unieke kans voor kinderen om deel te nemen aan het verhaal. Leerzaam en vol humor, “Paniek in de Snoepfabriek” en “Poof! Party” beloven een onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers en hun families.

Specificaties
Duur: 45 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: geen maximum aantal
Taal: NL
Benodigde vrije ruimte:

5x4x2,5 meter

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Binnen

Meegeleverd
Materiaal:

Groot decor

Personeel: 2
Vereiste op locatie:

Algemene voorwaarde

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Noord-Brabant
Reiskosten:

Tot 200km (retour) bij de prijs inbegrepen

Dienst te boeken in
  • Noord-Brabant
  • Overige locaties