Vanaf € 325 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Mega Balls hindernisbaan

Ontdek de Sensatie van Onze Mega Balls Hindernisbaan

Ben je op zoek naar een spannende uitdaging die je niet snel zult vergeten? Ontdek dan onze beroemde Mega Balls hindernisbaan, bekend van televisie! Spring van bal naar bal en bereik de overkant op deze indrukwekkende baan van 14 meter lang.

Veiligheid Voorop met Onze Mega Balls Hindernisbaan: Maak je geen zorgen over je veiligheid. Onze Mega Balls hindernisbaan is uitgerust met veiligheidsnetten aan beide zijden, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van deze uitdagende attractie.

Belangrijke Informatie voor Jouw Plezier en Veiligheid

Geschikt voor Twee Personen: Houd er rekening mee dat deze hindernisbaan is ontworpen voor gebruik door twee personen tegelijkertijd. Dubbel plezier gegarandeerd!

Ruimtecheck: Voordat je je bestelling plaatst, raden we je aan om de beschikbare ruimte op je locatie te meten om ervoor te zorgen dat de hindernisbaan goed past. Zorg ook voor ongeveer een extra meter ruimte bij de ingang of glijbaan.

Stroomvoorziening: Zorg ervoor dat er een stroomaansluiting in de buurt is. Indien nodig kun je een verlengkabel bij ons bestellen voor extra gemak.

Gratis en Professionele Opzetservice

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over het opzetten van de hindernisbaan. Wij bieden gratis en professionele opzetservice, zonder extra kosten voor jou.

Uitstekende Veiligheidsnormen: Onze Mega Balls hindernisbaan voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Alle springkussens zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 14960 norm, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van dit avontuur.

Toezicht en Begeleiding Voor Jouw Gemoedsrust: Tijdens het gebruik van het springkussen is constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige vereist. Als je extra begeleiding nodig hebt, kun je dit via ons reserveren.

Reserveer Jouw Mega Balls Hindernisbaan Ervaring Nu: Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met onze Mega Balls hindernisbaan. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en en verzeker jezelf van plezier en spanning op het hoogste niveau. Geniet met volle teugen van dit avontuur!

 

Specificaties
Duur: 1 dag
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: 2
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:
  • Lengte 1400 cm
  • Breedte 360 cm
  • Hoogte 400 cm
Benodigde stroomvoorziening:
2 x 1100 watt
Omgeving:

Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk per woonplaats

Dienst te boeken in
  • Regio Rotterdam
  • Door heel Nederland in overleg