Vanaf € 1000 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Pop-up knutselhoek & Speelplein

Maak jouw zakelijk evenement onvergetelijk met de unieke Pop-up knutselhoek & Speelplein

Welkom bij de partner voor kinderfeesten op zakelijke evenementen! Bij ons begrijpen we dat elk evenement een unieke uitstraling vereist, en daarom bieden wij met onze uitgebreide ervaring een marktconform unieke po-up knutselhoek & speelplein die perfect aansluit op jouw zakelijke setting.

Met jarenlange ervaring in het organiseren van kinderfeesten voor zakelijke evenementen, weten wij precies hoe we een kinderhoek moeten creëren die past bij de sfeer en het thema van jouw bijeenkomst. Van formele bijeenkomsten tot informele netwerkevenementen, wij zorgen voor een kindvriendelijke omgeving die de magie van jouw evenement vergroot.

Onze kinderhoek biedt een compleet pakket aan entertainment voor jonge gasten, inclusief een knutselhoek, schmink, clowns, ballonfiguren, een springkussen, speelplein, softplay en nog veel meer. We begrijpen dat kinderen van verschillende leeftijden diverse activiteiten nodig hebben, en daarom stellen wij een gevarieerd programma samen dat aan ieders wensen voldoet.

Wij begrijpen dat elk zakelijk evenement uniek is. Daarom passen we onze kinderhoek aan op de sfeer en het thema van jouw bijeenkomst. Of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een informele netwerksessie, onze kinderhoek voegt een vleugje speelse ontspanning toe. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij zorgen voor de rest!

 

Wat maakt onze kinderhoek uniek?

Wij nemen de zorg voor de kinderhoek op ons, zodat jij je kunt concentreren op het succes van jouw zakelijk evenement. Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze opzet en uitvoering, zodat de kinderen veilig en vol enthousiasme kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Begeleiding tijdens het evenement, partplanner, knutseltantes, spel ene sportbegeleiding, partynanny`s

Onze ervaren knutseltantes, partynanny’s en partyplanners zijn toegewijd aan het bieden van volledige begeleiding voor de kinderhoek. Wij nemen niet alleen de zorg voor de voorbereiding op ons, maar ook voor het vlekkeloos verlopen van het gehele evenement in de kinderhoek. Van het bedenken van creatieve activiteiten tot het in goede banen leiden van het vermaak, wij staan garant voor een zorgeloze ervaring waarin zowel kinderen als volwassenen optimaal kunnen genieten.

Knutselhoek

In onze knutselhoek kunnen jonge kunstenaars hun creativiteit de vrije loop laten. Met een scala aan kleurrijke materialen en begeleiders die hen inspireren, worden prachtige kunstwerken gemaakt die een blijvende herinnering zullen zijn.

Schmink, Clowns, en Ballonfiguren

Laat de kinderen zich transformeren met professionele schmink, vermaak verzorgd door vrolijke clowns, en ballonfiguren die hun verbeelding prikkelen. Een feest van kleuren en lachende gezichten gegarandeerd!

Springkussen en Speelplein

Een uitbundig springkussen voor de energieke sprongen en een speelplein vol uitdagende activiteiten wachten op de kleine avonturiers. Hier kunnen ze nieuwe vrienden maken en plezier hebben onder toeziend oog van ons ervaren personeel.

Softplay en Meer

Ons assortiment omvat ook zachte speeltoestellen, zodat zelfs de allerkleinsten veilig kunnen genieten van het speelplezier. Het is de perfecte omgeving voor peuters om te verkennen en te spelen.

Funfood en foodtrucks

Onze kinderhoek biedt niet alleen een scala aan activiteiten, maar ook een heuse funfood sensatie! Denk aan sappige suikerspin, knapperige popcorn, verrukkelijke poffertjes, en artistieke pannenkoeken – allemaal vers bereid vanuit gezellige foodtrucks. Onze culinaire hoogstandjes voegen een extra dimensie toe aan het feest en zullen zeker de smaakpapillen van zowel jong als oud verwennen.

Maak jouw evenement compleet

Een succesvol zakelijk evenement omvat niet alleen de volwassenen, maar ook de jongste deelnemers. Maak jouw evenement onvergetelijk door te kiezen voor onze op maat gemaakte kinderhoek. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en een kinderhoek te creëren die perfect past bij jouw zakelijke evenement.

 

Specificaties
Duur: Op maat
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 0-100
Capaciteit: Op maat
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Op maat

Benodigde stroomvoorziening:

Op maat

Omgeving:
  • Binnen
  • Buiten
Meegeleverd
Materiaal:

Meegeleverd

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

N.v,t.

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Den Haag
Reiskosten:

0,35 cent per kilometer

Dienst te boeken in

Nederland