Vanaf € 150 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Prinsessen of Clowns kinderfeestje

Compleet kinderfeestje vol entertainment

Welkom in de betoverende wereld van ons Kinderprinsessenfeestje! Hier, in het hart van sprookjes en fantasieën, wacht een onvergetelijke dag op jouw kleintje. Onze prinses is geen gewone prinses, haar aanwezigheid alleen al doet harten smelten.

De magie die onze prinses met zich meebrengt, is echt buitengewoon. Haar vriendelijke uitstraling en glimlach creëren een warme en gastvrije sfeer die kinderen en ouders omarmt. Deze prinses heeft echter nog meer in petto.

Laat je betoveren door haar verbazingwekkende goocheltrucs. Haar magische vaardigheden nemen het feestje naar een hoger niveau van verwondering.

Bovendien kunnen de kinderen met de prinses dansen, spelen en schitteren met glittertattoos die onze prinses met liefde aanbrengt, waarbij ze kunnen kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren om hun eigen prinsessen- of prins-identiteit te uiten.

Wat ons prinsessenfeestje echt bijzonder maakt, is het unieke entertainment dat onze prinses biedt. Ze heeft de gave om kinderen te betrekken en te vermaken zoals geen andere prinses dat kan. Ze deelt betoverende verhalen, organiseert vrolijke spelletjes en zorgt ervoor dat elk moment speciaal en onvergetelijk is.

Dus, als je een prinsessenfeestje wilt dat de dromen van je kind tot leven brengt en hen een dag vol magie en vreugde schenkt, nodig dan onze lieve prinses uit. Ze zal je feestje transformeren tot een onvergetelijke belevenis waar kinderen nog lang over zullen napraten.

Interesse gekregen in dit betoverende prinsessenfeestje vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

De prinsessen:

Tink
Roze fee
Raponsje
Sneeuwwitje
Aurora
Assepoester
Beauty
De zeemeermin
De ijskoningin
Zusje Anne
Prinses Sophia
Goochel prinses

Basispakket (1 uur) tot en met 10 kids

– korte kennismaking
– interactief toveren of zingen en dansen
– een vouwballon of gllittertattoos voor elk kind’
– foto’s maken en de taart aansnijden

 

Overige mogelijkheden vanaf:

Activiteitenpakket (1,5 uur): €170,-
Activiteitenpakket + (2 uur): €220,-

Basispakket (1 uur) 2 prinsessen: €220,-
Activiteitenpakket (1,5 uur) 2 prinsessen: €300,-
Activiteitenpakket (2 uur) 2 prinsessen: €380,-

Wilt u nog meer prinsessen uitnodigen of een prinses en een clown of een prinses en een superheld, dan kan dat natuurlijk ook. Stuurt u ons een berichtje voor de mogelijkheden.

Het basispakket kan aangevuld worden met bijvoorbeeld een leuke facepaint of een knutselactiviteit.

De prinsessen worden door verschillende vrolijke dames gespeeld, ieder heeft zo zijn eigen talent en daar hangt het pakket van af. De prinses past zich altijd aan naar de leeftijd van de kinderen en de wensen van de klant.

De prijzen zijn gebaseerd op particuliere kinderfeestjes, voor zakelijke klanten hanteren wij andere tarieven. Stuurt u ons een berichtje voor de mogelijkheden. Onze prinsessen zijn regelmatig te zien in parades, winkelcentra en bedrijfsfeesten. Hier verwelkomen ze bezoekers, delen proactief iets lekkers uit en gaan natuurlijk met jong en oud gezellig op de foto.

Specificaties
Duur: 1 uur
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 3 - 8
Capaciteit: 10
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

De artiest past zich aan naar de beschikbare ruimte

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Buiten en Binnen

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

N.v.t.

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,35 cent per km

Dienst te boeken in

Zoetermeer en omgeving