Vanaf € 76 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Schmink kinderfeestje

Schminken voor Kinderen: Laat hun Verbeelding Stralen!

Op zoek naar een betoverende toevoeging aan het feest van uw kind? Zoek niet verder! Bij ons draait alles om creativiteit en plezier. Lees verder om te ontdekken hoe we met schmink en meer magie toevoegen aan elk evenement.

Vlinder, Prinses, Eenhoorn, Regenboog en Bloemen – Een Wereld van Keuzes!

Kinderen zijn dol op het transformeren in hun favoriete personages en we hebben een scala aan schminkdesigns om uit te kiezen. Van stoere Spiderman tot dappere piraten, we kunnen de wensen van uw kind vervullen. Voor de prinsessen en dromers zijn er betoverende eenhoorns en kleurrijke regenbogen, terwijl bloemen in alle vormen en kleuren de natuurlijke schoonheid van elk kind benadrukken.

Uniseks Dierenontwerpen – Plezier voor Jongens en Meisjes

Dieren zijn tijdloze favorieten en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Of het nu een schattige poes, een stoere tijger of een trouwe hond is, onze schminkontwerpen brengen deze dieren tot leven op het gezicht van uw kind.

Voor de Oudere Kinderen en Volwassenen – Eye Design en Festival Make-up

Onze diensten zijn niet beperkt tot alleen kinderen. Voor oudere kinderen en volwassenen bieden we professionele oogontwerpen en festival make-up. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg een sprankje glamour toe aan uw evenement.

Thematische Aanpassingen – Laat het Feest Stralen

We begrijpen dat elk feest zijn eigen unieke thema heeft. Daarom passen we ons graag aan om bij het thema van het feest te passen. Of het nu een sprookjesachtig bal is of een spannend avontuur, we zorgen ervoor dat de schmink- en glittertattoo-ontwerpen perfect bij de sfeer passen.

Keuzemogelijkheden – Schmink, Glittertattoo of Beide!

Bij ons heeft uw kind de keuze! Laat ze kiezen tussen schmink, glittertattoos of zelfs allebei. Onze professionele artiesten zullen ervoor zorgen dat hun wensen worden vervuld. Houd er rekening mee dat schminken ongeveer 10 minuten per kind duurt, terwijl glittertattoos slechts 5 minuten in beslag nemen. Wees gerust, we zorgen goed voor de gevoelige huid van kinderen onder de 2 jaar en zullen geen schmink bij hen aanbrengen.

Laat de verbeelding van uw kinderen stralen op uw volgende evenement met onze schmink- en glittertattooservices. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van uw feest een magische herinnering!

Specificaties
Duur: 90 minuten
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 2 - 99
Capaciteit: 10
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

10m2

Benodigde stroomvoorziening:

N.v.t.

Omgeving:

Binnen of Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

N.v.t.

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Zoetermeer
Reiskosten:

0,40 cent per kilometer (buiten Zoetermeer)

Dienst te boeken in

Zoetermeer en omstreken