Vanaf € 92 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Dino springkussen

Springkussen voor dino liefhebbers!

Voor de kleinere tuinen en de kleine dinoliefhebbers hebben we dit mooie formaat dino springkussen met glijbaantje. Dit kussen is fijn van formaat en past daardoor in bijna elke tuin.

Het springkussen wordt geleverd met het juiste verankeringsmateriaal en indien noodzakelijk valmatten (beiden afhankelijk van de ondergrond).  Bij bezorgen zetten we het springkussen voor u op en breken het aan het einde van de dag weer af.  Dit om de veiligheid te garanderen.

LET OP: Wij leveren artikelen binnen een straal van 40KM afstand vanaf onze loods gelegen aan de Bourgondischelaan te Ridderkerk.

De afmetingen van het kussen zijn:

Lengte                                     3,40 meter

Breedte                                   3,00 meter

Hoogte                                    2,90 meter

Gewicht:                                 50 kilo

Maximaal aantal kinderen:     4

Maximale lengte:                   140 cm

Wij adviseren u om voordat u een springkussen boekt, de plek waar het springkussen moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het springkussen niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra ruimte bij in ingang of glijbaan. U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel bij bestellen.

Veiligheid!

Veilig gebruik van het springkussen is zeer belangrijk. We zorgen voor een juiste plaatsing van het kussen en we zorgen dat het goed vast staan. Bij slechte weersomstandigheden zullen wij contact met u opnemen om te overleggen wat te doen. Bij  extreme regen en windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen.

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen.

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige.

Interesse gekregen in het boeken van een springkussen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Specificaties
Duur: 1 dag
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: 4
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

340 × 300 × 210 cm

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Transportkosten op nacalculatie

Dienst te boeken in

Wij leveren artikelen binnen een straal van 40KM afstand vanaf onze loods gelegen aan de Bourgondischelaan te Ridderkerk.