Vanaf € 214 act prijs ex 9% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Tiki Bar opblaasbaar!

Dé Pop-up Cocktailbar voor Zomerse Feesten

Ben je op zoek naar een unieke manier om je zomerse feesten en evenementen op te fleuren? Ontdek dan nu de Tiki Bar Opblaasbaar, dé must-have attractie voor elke gelegenheid. Of je nu je gasten wilt trakteren op verfrissende cocktails of je eigen drankjes wilt verkopen, deze opblaasbare Tiki Bar is de perfecte keuze. Laat je inspireren door onze tekst en ontdek waarom deze opblaasbare bar een echte tropische blikvanger is voor jouw evenement.

Unieke Pop-up Cocktailbar en DJ Booth

Met de Tiki Bar Opblaasbaar haal je niet zomaar een cocktailbar in huis, maar een unieke pop-up ervaring. De opblaasbare tent heeft maar liefst 3 openingen rondom, waardoor je al je gasten snel en efficiënt kunt bedienen. Bovendien kun je de achterkant eenvoudig afsluiten met behulp van de rits. Wil je je gasten voorzien van bier? Plaats dan een biertap in de opblaasbare tent of gebruik biertafels voor een gezellige sfeer. Voeg koelingen toe om je drankjes perfect gekoeld te houden. Of transformeer de Tiki Bar in een DJ Booth: plaats je DJ meubel binnenin, positioneer de luidsprekers ernaast en voeg verlichting toe in de hoeken voor een onvergetelijke draaisessie.

Een Tropische Blikvanger

Met zijn indrukwekkende afmetingen van 5 meter lang bij 3,5 meter breed en een hoogte van 4 meter, is de Tiki Bar Opblaasbaar een ware blikvanger op elk evenement. Deze opblaasbare cocktailbar biedt voldoende ruimte voor twee of zelfs drie bartenders om drankjes te schenken of andere producten uit te delen. De Tiki Bar wordt geleverd met één blower voor snelle en eenvoudige opzet.

Flexibele Bezorgopties

Bij ons heb je de keuze: je kunt de opblaasbare Tiki Bar bij ons afhalen, of we bezorgen deze op locatie. We begrijpen dat feestjes soms tot laat doorgaan, daarom halen we de Tiki Bar desgewenst pas de volgende dag weer op. Zo kun je de hele avond en nacht genieten van deze unieke attractie.

Bediening en Drankjes op Maat

Wil je jezelf volledig ontzorgen? Naast het leveren van de Tiki Bar kunnen we ook de drankjes verzorgen op jouw evenement. Van verfrissende limonades tot exotische cocktails, we bespreken graag alle mogelijkheden met je. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en je evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Met de Tiki Bar Opblaasbaar maak je van elk zomers feest een onvergetelijke ervaring. Kies voor deze unieke pop-up cocktailbar en laat je gasten genieten van heerlijke drankjes in een tropische sfeer. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer de Tiki Bar voor jouw evenement!

Specificaties
Duur: 1 dag
Doelgroep: volwassene
Leeftijd: 0 - 99
Capaciteit: N.v.t.
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:
  • Lengte: 500 cm
  • Breedte: 350 cm
  • Hoogte: 400 cm
Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Binnen of Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Afhankelijk van de woonplaats

Dienst te boeken in
  • Ridderkerk en omgeving
  • Door heel Nederland, afhankelijk van de orderomvang