Vanaf € 109 act prijs ex 21% BTW

Act Aanvragen

DD dash MM dash JJJJ
Starttijd
:

Een aanvraag is geheel vrijblijvend!

Unicorn springkussen

Unicoren springkussen

Het regent Unicorns!

Het unicorn thema is al jaren enorm populair en daarom hebben we maar liefst 3 verschillende unicorn springkussens in ons assortiment. Dit zodat er voor elk feestje wel een geschikt kussen te vinden is!

Het springkussen wordt geleverd met het juiste verankeringsmateriaal en indien noodzakelijk valmatten (beiden afhankelijk van de ondergrond).  Bij bezorgen zetten we het springkussen voor u op en breken het aan het einde van de dag weer af.  Dit om de veiligheid te garanderen.

LET OP: Wij leveren artikelen binnen een straal van 40KM afstand vanaf onze loods gelegen aan de Bourgondischelaan 6, 2983 SH te Ridderkerk.

De afmetingen van het kussen zijn:

Lengte                                     4,60 meter
Breedte                                   3,60 meter
Hoogte                                    2,90 meter
Gewicht:                                 81 kilo

Maximaal aantal kinderen:     7
Maximale lengte:                   180 cm

Wij adviseren u om voordat u een bestelling plaatst, de plek waar het springkussen moet komen te staan na te meten. Dit om te voorkomen dat het springkussen niet past. Houdt u verder rekening met ca. een meter extra ruimte bij in ingang of glijbaan. U dient zelf te zorgen voor een stroomaansluiting in de buurt. Indien nodig kunt u een verlengkabel bij bestellen.

Veiligheid!

Veilig gebruik van het springkussen is zeer belangrijk. We zorgen voor een juiste plaatsing van het kussen en we zorgen dat het goed vast staan. Bij slechte weersomstandigheden zullen wij contact met u opnemen om te overleggen wat te doen. Bij  extreme regen en windkracht 5 of hoger is het helaas niet mogelijk om het springkussen te plaatsen.

Al onze springkussens beschikken over een certificaat van de keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960 en voldoen aan de meest recente veiligheidseisen.

Bij de huur van het springkussen bent u zelf verantwoordelijk voor constant toezicht en begeleiding door een meerderjarige.

Specificaties
Duur: 1 dag
Doelgroep: Kinderen
Leeftijd: 4 - 12
Capaciteit: 7
Taal: NL, EN
Benodigde vrije ruimte:

Lengte                                     4,60 meter
Breedte                                   3,60 meter
Hoogte                                    2,90 meter

Benodigde stroomvoorziening:

3 stopcontacten

Omgeving:

Buiten

Meegeleverd
Materiaal:

Bij inbegrepen

Personeel: 1
Vereiste op locatie:

Stroomvoorziening

Reiskosten
Artiest/dienst komt uit: Ridderkerk
Reiskosten:

Transportkosten op nacalculatie

Dienst te boeken in

Wij leveren artikelen binnen een straal van 40KM afstand vanaf onze loods gelegen aan de Bourgondischelaan 6, 2983 SH te Ridderkerk.