Filter


Regio
Prijs:


Taal


Prijs

Max Aantal Kinderen:


Foodtruck

Huur een foodtruck voor uw evenement of kinderfeestje!

Ontdek de smaakrevolutie met onze diverse foodtruck te huur in Nederland. Van funfood tot culinaire hoogstandjes, vind de perfecte cateringoplossing voor jouw evenement en kinderfeestje. Smaakvol, gemakkelijk en onvergetelijk. Huur vandaag nog jouw ideale foodtruck!

Wij zijn jouw toegangspoort tot moeiteloos genieten – een platform dat het eenvoudig maakt om de perfecte foodtruck voor jouw evenement te vinden.

Wij brengen jouw favoriete gerechten naar jou toe . Ontdek onze selectie van foodkramen, elk met zijn eigen specialiteiten. Kies simpelweg de smaak die bij jouw evenement past.

  • Variatie: Van funfood tot verfijnde lekkernijen, wij hebben een breed scala aan opties om aan jouw smaak en behoeften te voldoen.
  • Gemak: Het boeken van een foodkraam is nog nooit zo eenvoudig geweest. Geen gedoe, gewoon genieten.
  • Smaakgarantie: Onze foodkramen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat jij en je gasten kunnen genieten van heerlijke smaken en culinaire hoogstandjes.

Waar wacht je nog op huur een foodtruck voor uw evenement of kinderfeestje en maak van jouw evenement een smaakvolle herinnering. Ontdek ons aanbod en huur vandaag nog een foodkraam in voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Opblaasbaar, funfood, foodtruck, poffertjes
120 minuten
onbeperkt kids
zuid-holland
De Retro Sensatie voor Jouw Event! Laat je evenement opvallen met onze grandioze Poffertjes FunFoodTruck – een waar retro icoon in de oude Hollandse stijl, direct herkenbaar van meters afstand! ...
€ 565,-
opblaasbaar, funfood, hotdog
120 minuten
200 kids
zuid-holland
De Smaakmaker op Jouw Event! Het uiterlijk van onze FunFoodTruck verraadt al waar het feest om draait: heerlijke hotdogs! Laat ons naar jouw evenement komen en maak van elke gelegenheid een smakelijk ...
€ 616,-
Funfood bar
1 dag
N.v.t. kids
zuid-holland
Dé Pop-up Cocktailbar voor Zomerse Feesten Ben je op zoek naar een unieke manier om je zomerse feesten en evenementen op te fleuren? Ontdek dan nu de Tiki Bar Opblaasbaar, dé must-have attractie voo...
€ 214,-